Delta - Energievergelijker.net

Delta

In Zeeland is energie genoeg! Hier vind je water, wind en zon in overvloed. Het is dus ook niet zo gek dat er hier genoeg groene stroom is om heel Nederland te voorzien. Daarom richt dit bedrijf zich de laatste jaren ook op de Nederlandse markt, en met succes.

 

Zelf kiezen waar je stroom vandaan komt

Omdat er in Zeeland zoveel energie op te wekken is heb je bij dit bedrijf een aantal keuzes. Je mag zelf kiezen waar je stroom vandaan komt. Hierbij kan je kiezen voor Zeeuwse energie maar ook voor energie die in Europa wordt opgewekt. Je bepaalt dus zelf waar je voor betaalt.

 

Duurzame oplossingen

Delta zou zichzelf niet zijn als ze niet net een stapje verder zouden gaan dan andere leveranciers. Daarom kan je er bij dit bedrijf ook voor kiezen om zonnepanelen te huren of te kopen. Omdat we in de toekomst van het gas af moeten kan je bij dit bedrijf ook terecht om een warmtepomp te huren of te kopen.

 

Dit is nog lang niet alles. Je kan hier ook een zonneboiler kopen. Zo heb je warm water in huis zonder dat je daar gas voor hoeft te gebruiken. Mensen die een elektrische auto rijden willen die natuurlijk bij voorkeur thuis opladen. Delta regelt het voor je! Wil je graag je woning verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan vraag je gewoon een energieadvies aan.

Groene stroom en gas

Bij Delta kan je terecht voor groene stroom en ook voor groen gas. Dit is een mix van 98 % CO2-gecompenseerd gas en 2 % biogas. Hiermee lever je ook nog een bijdrage aan de mooie Zeeuwse natuur. Per 1000 kuub gas maakt Delta 5 euro over naar De Zeeuwse Natuur. Deze zet zich in voor natuurbehoud.

Leveranciers vergelijken: