Eneco - Energievergelijker.net

Eneco

Wie van Nederland houdt, houdt van Eneco. Het heeft natuurlijk een reden dat dit bedrijf zo bekend is en dat het een groot aantal trouwe klanten heeft. Als je klant bent bij Eneco betaal je nooit te veel voor je energie en zorg je ook nog goed voor de aarde.


Nederland

Bij dit bedrijf vinden ze het belangrijk om dicht bij huis te blijven. Daarom regelen zij dat alle groene stroom die ze aanbieden in Nederland wordt opgewekt. Dit doen ze op twee manieren: via windmolens en via zonnepanelen.


Het bedrijf is al geruime tijd fors aan het investeren in Nederlandse zonneparken en windparken. Dit doen ze zodat we met zijn alleen kunnen omschakelen naar duurzame energie. Daar wordt de hele wereld blij van!


Makkelijk overstappen

Heb je momenteel een andere leverancier en wil je graag overstappen naar Eneco? Daar hoef je geen nacht wakker van te liggen. Eneco zegt zelfs je oude contract voor je op en garandeert dat jij geen dag zonder stroom komt te zitten.


Dit alles is binnen 5 weken geregeld en het mooie is dat je er ook geen cent voor hoeft te betalen. Hoe eenvoudig wil je het hebben?


Toon

Wie nog meer wil doen kan ervoor kiezen om Toon in huis te halen. Toon is een slimme thermostaat. Deze kan je op afstand bedienen zodat je zelf je energieverbruik in de hand hebt. Ook spoor je zo energie slurpende apparaten op. Deze handige thermostaat krijg je gratis als je bij Eneco een contract voor 4 jaar afsluit.

Leveranciers vergelijken: