EasyEnergie - Energievergelijker.net

EasyEnergy.com

Bij dit bedrijf pakken ze het weer heel anders aan. Omdat ze weten dat niet iedereen graag jaren aan een vast contract vast wil zitten bieden ze je de mogelijkheid om hier flexibel energie af te nemen en dat ook nog eens voor een hele lage prijs.


Vaste leveringskosten

In tegenstelling tot de meeste andere bedrijven die een variabel tarief rekenen voor de leveringskosten van stroom en gas hanteren ze bij easyEnergy.com een vast tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij dit bedrijf heb je de zekerheid dat je voor 5 euro per maand je groene stroom en voor nog eens 5 euro ook groen gas geleverd krijgt.


Werkelijke inkoopprijzen

Zeker als je een slimme meter in huis hebt is het erg interessant om klant te worden bij dit bedrijf. Hierdoor kan easyEnergy.com jouw verbruik koppelen aan de daadwerkelijk geldende inkoopprijs. Voor stroom geldt dat dit ieder uur kan veranderen en wat betreft gas verandert het per dag. Hierdoor weet je dat je nooit te veel betaalt.’


Energie zonder een vast contract

Het kan voordelig lijken om je prijzen voor stroom en gas een lange tijd vast te zetten. Toch klopt dit niet altijd. Daarom bieden ze je hier de mogelijkheid dat je wanneer je ook maar wilt op kan stappen. Kies je ervoor om over te stappen naar een andere leverancier dan hoef je bij dit bedrijf geen boete te betalen. Omdat ze bij dit bedrijf ook groene stroom leveren ben je ook nog eens goed bezig!


Leveranciers vergelijken: