Energie direct - Energievergelijker.net

Energie Direct

Uiteraard krijgt dit bedrijf een hele goede beoordeling van de consument. Dat is niet zo gek als je weet wat je hier allemaal aan voordelen kan halen. Dit bedrijf bestaat al sinds 2002 en sinds die tijd hebben ze zeker hun sporen verdiend op de energiemarkt. Dit bedrijf heeft een groot aantal tevreden klanten. Dat zal vast niet voor niets zijn!

 

De beste service

Bij Energie Direct krijg je niet alleen een goedkope prijs voor je energie. Hoewel ze hier lage tarieven hanteren gaat dat zeker niet ten koste van hun dienstverlening. Wil je hier klant worden dan hoef je geen welkomstcadeau te verwachten. Dat is ook niet nodig want goedkope stroom is toch veel beter?

 

Om je verbruik in te kunnen zien maakt dit bedrijf gebruik van een handige app. Door deze te gebruiken heb je in een klap overzicht over je energieverbruik. Zo weet je waar je rekening mee moet houden. Dit bedrijf is dus niet alleen de slimste maar ook nog eens de slimste keuze.

 

Groene stroom

Tegenwoordig is het belangrijk om groen bezig te zijn, we willen natuurlijk allemaal het beste voor het milieu. Maar hoe weet je nou precies welke soort groene energie je koopt? Daar bestaat bij Energie Direct geen enkele twijfel over.

 

Zij leveren je groene stroom die afkomstig is van 100 % windenergie. En dat ook nog eens zonder dat het je een cent extra kost, welk soort contract je ook kiest. Dat is goed voor het milieu en je portemonnee!

Leveranciers vergelijken: