Pure Energie - Energievergelijker.net

Pure Energie

Sinds 1995 bestaat dit bedrijf al en ze blijven tot de dag van vandaag doorgaan met zoveel mogelijk groene energie. Alleen in Nederland al hebben ze ondertussen al meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst en ruim 75 windmolens gebouwd. Dit is dus groene energie van weiland tot stopcontact.


Beste en groenste energieleverancier

Al ruim 8 jaar wordt Pure Energie door de Consumentenbond beoordeeld met een 10/10 voor duurzaamheid. In 2021 werd het bedrijf ook nog eens uitgeroepen tot de beste energieleverancier. Dit is natuurlijk heel bijzonder. Omdat er in Nederland meer dan 60 bedrijven zijn die energie leveren werd dit bedrijf op Gaslicht.com beoordeeld met de beste duurzaamheid, klanttevredenheid en klantenservice.


De groenste stroom van Nederland

Omdat dit bedrijf samenwerkt met een groot aantal energiecoöperaties in Nederland kunnen ze steeds meer wind- en zonneparken ontwikkelen en realiseren. Ze blijven bij ieder nieuw project streven naar samenwerking. Zij realiseren duurzame energie waarvan omwonenden vanaf het begin mede-eigenaar zijn. Ook kunnen zijn meebeslissen zodat ze actief bij alles betrokken worden.


Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen waar de door jou afgenomen stroom vandaan komt. Zo heb je dus zelf invloed op de manier waarop jouw energie wordt opgewekt. Ook heb je de mogelijkheid om zonnepanelen op je dak te laten leggen tegen een voordelig tarief. Door zelf je stroom op te wekken bespaar je geld en word je energie nog groener.

Leveranciers vergelijken: