United Consumers - Energievergelijker.net

United Consumers

Wie een nieuw contract voor zowel gas als elektra af wil sluiten is bij United Consumers aan het juiste adres. Om ervoor te zorgen dat je als consument de laagste prijs betaalt berekent dit bedrijf iedere maand van maar liefst 10 grote energieleveranciers in Nederland de gemiddelde energieprijs. Als klant van dit bedrijf ontvang je daar nog eens 10 % korting bovenop. Goedkoper kan gewoon niet.


Gas en stroom

Iedereen weet waarschijnlijk dat gas duurder is dan stroom. In de meeste gevallen heb je gas nodig om je huis te verwarmen, om te koken en voor warm water. Gas is een fossiele brandstof, het is miljoenen jaren geleden ontstaan door druk en warmte. Ooit zal het opraken. Daarom is het prettig om over te kunnen stappen op stroom.


Stroom wordt gebruikt om het huis te verlichten en voor onze elektrische apparaten. In de toekomst zullen de huizen ook door stroom verwarmd kunnen worden. Ook water zal elektrisch verwarmd worden en elektrisch koken zal de standaard worden.


Energietarieven

Bij United Consumers kan je zelf kiezen of je een vast contract wilt of toch liever voor variabel gaat. Je kiest dus waar je jezelf het prettigst bij voelt. Een ding is zeker, omdat dit bedrijf altijd korting geeft ben je verzekerd van heel voordelige groene energie. Deze korting krijg je aan het einde van het jaar in je online bespaartegoed. Je kan het dan uit laten betalen op je bankrekening. Op het moment wanneer dat voor jou het beste uitkomt!

Leveranciers vergelijken: