Engie - Energievergelijker.net

Engie

Ook dit bedrijf wordt een grote speler op de energiemarkt. Bij Engie gaan ze voor energie, technologie en optimisme. Ze zijn zich ervan bewust dat de wereld verandert en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen. Ze willen gaan voor een duurzame en digitale planeet. Waar ze dus voor staan is om Nederland duurzaam te maken.


Verantwoord

Door gebruik te maken van slimme innovatie technische oplossingen en te kiezen voor een betrouwbare opwekking van groene energie speelt dit bedrijf in op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen. Ze richten zich op groene stroom uit wind- en zonne-energie, WKO, aardwarmte, groen gas en waterstof. Zo wordt het milieu gespaard en komt duurzame energie beschikbaar voor iedereen.


Niet alleen groen maar ook voordelig

Bij Engie bieden ze je 100 % groene stroom aan en ook nog eens CO2-gecompenseerd gas. Dit levert een bijdrage aan minder ontbossing en ook nog eens een wereldwijde reductie van CO2. Daarnaast biedt dit bedrijf jou als klant ook nog eens scherpe tarieven.


Met de speciale Engie-app heb je altijd het overzicht en de controle over je verbruik. Ook voor hulp voor het verduurzamen van je huis kan je bij dit bedrijf terecht. Omdat ze hier goed begrijpen dat vrijheid belangrijk is heb je ook de keuze voor een flexibel contract. Dit is maandelijks opzegbaar.


Ben je tevreden over Engie? Dan zet je dit contract heel makkelijk om in een vast contract. Je houdt altijd dezelfde voorwaarden dus heb je altijd zekerheid.

Leveranciers vergelijken: