Green Choice - Energievergelijker.net

Green Choice

Dit is niet zomaar een energiebedrijf, ze zeggen een groene beweging te zijn en iedereen die dat wil kan zich erbij aansluiten. Ze brengen al meer dan 20 jaar groene energie en hun klanten bij elkaar. Op deze manier zorgen ze ervoor dat ze continu blijven vergroenen en dan pluk jij als consument de vruchten van.

 

Bosprojecten

Om het gasverbruik zoveel mogelijk te compenseren kiezen ze er bij Green Choice voor om zoveel mogelijk bosgebied ter wereld te beschermen.  Daarnaast ondersteunen ze de lokale bevolking en bewaken de biodiversiteit. Er zijn ook Nederlandse bossen die door dit bedrijf bescherm worden.

 

Ben je klant bij dit bedrijf dan draag je op die manier bij aan bos gecompenseerd gas. Zodra je langer dan een jaar klant bent spaar je elk jaar voor extra bos. Omdat er ook nog een bosspaarplan is kan je op die manier nog meer bossen beschermen. Dit houdt in dat er per jaar per klant 10m2 extra bos beschermd kan worden.

 

Windvangers

Als je op een makkelijke en leuke manier wilt bijdragen aan een groenere wereld kan je ervoor kiezen om mee te doen met Windvangers. Dit houdt in dat je een eigen stukje windmolen hebt en de opbrengst hiervan.

 

Doordat jij je tarief voor stroom al vooruitbetaalt kan Green Choice sneller weer nieuwe windparken bouwen. Op die manier wordt er gewerkt aan verduurzaming. Door mee te doen met windvanger ontvang je ieder jaar 125 kWh wat wordt afgetrokken van je jaarnota. In de app kan je precies zien hoeveel energie jouw Windvanger heeft opgewekt.

Leveranciers vergelijken: