NLE - Energievergelijker.net

NLE

Voorheen was de naam van dit bedrijf Nederlandse Energie Maatschappij. Tegenwoordig heten ze NLE. Deze afkorting staat voor NLEnergie.  Omdat ze al zo lang bestaan zijn ze al een hele tijd een grote speler op de energiemarkt. Het is niet voor niets dat ze zo bekend zijn.

 

De grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland

Dit bedrijf durft het al sinds 2005 aan om de Nederlandse energiemarkt uit te dagen. Daar pluk je als consument natuurlijk de vruchten van. Bij NLE weet je zeker dat je een superscherp tarief betaalt voor je energie.

 

En is je contract afgelopen? Dan laat dit bedrijf je zeker niet zomaar in de steek. Ruim voor die tijd doen ze je weer een superscherp aanbod. Als dat niet het toppunt van klantvriendelijkheid is!

 

Klantenknuffelaars

Bij NLE zijn hun klanten zo belangrijk dat ze zichzelf klantenknuffelaars durven te noemen. Dit doen ze natuurlijk niet letterlijk. Wat ze wel doen is jou de beste service geven tegen de laagste prijzen. Zo voel je jezelf als consument zijnde ook nog gewaardeerd.

 

Groen licht

Bij dit bedrijf geloven ze in groen. Daarom bieden ze dan ook uitsluitend groene energie aan. Daarnaast zijn ze overtuigd van het belang van energiebesparing. Het grootste deel van hun groene stroom, 56 % komt uit waterkracht. De rest komt uit windenergie, 40 %. De overige groene energie wordt geleverd door de zon, biomassa en overige bronnen. Hier ben je niet alleen voordelig uit maar je gebruikt ook nog eens verstandig energie.

Leveranciers vergelijken: