Oxxio - Energievergelijker.net

Oxxio

Zoek je een goede energieleverancier die niet alleen snel maar ook nog voordelig is? Kijk dan eens naar wat Oxxio je te bieden heeft. Voor iedereen in iedere situatie is er bij dit bedrijf een passende oplossing. Het is natuurlijk niet voor niets dat dit bedrijf zoveel klanten heeft!


De beste deal

Bij Oxxio heb je de mogelijkheid om meteen een contract voor 3 jaar af te sluiten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan als ineens de prijzen van energie omhooggaan. Op deze manier weet je zeker dat je niet ineens meer moet gaan betalen. Zo heb je de zekerheid van betrouwbare energie tegen een lage prijs.


Handig te regelen

Klant worden en blijven bij dit bedrijf is ook nog eens supereenvoudig. Je regelt hier al je zaken met de gratis Oxxio app. Dit is niet alleen supersnel maar ook nog eens heel prettig. Je hebt hierdoor namelijk inzicht in je verbruik en dus ideaal voor mensen die graag duidelijkheid en structuur hebben.


Milieuvriendelijk

Bij dit bedrijf staat het milieu op de eerste plaats. Daarom leveren ze 100 % groene stroom.  Deze wordt opgewekt door windmolens die verspreidt in Europa staan. Omdat dit bedrijf houdt van duidelijkheid presenteren ze ieder jaar het stroometiket. Hierop kan je precies zien hoe de stroom in het verleden jaar is opgewekt.


Door te kiezen voor Oxxio bespaar je niet alleen behoorlijk wat geld, je zorgt daarnaast ook nog eens goed voor het milieu. Als dat geen win/win situatie is!

Leveranciers vergelijken: