Powerpeers - Energievergelijker.net

Powerpeers

Dit is weer een heel uniek concept wat je niet bij een ander vindt. De naam is natuurlijk ook niet voor niets Powerpeers. Peer to peer betekent een soort van netwerk. Binnen dit netwerk kan alles met elkaar gedeeld worden. En dat is nou precies wat dit bedrijf doet.

Eerlijk zullen we alles delen

Het mooie van dit bedrijf is dat je er groene stroom van af kan nemen. Ja maar zal je zeggen, dat biedt tegenwoordig iedere leverancier aan! Dat klopt helemaal alleen werkt het hier net even wat anders. Hier krijg je stroom geleverd van klanten die zonnepanelen hebben. Daarnaast kan je zelf kiezen van welke andere energiebronnen in de buurt je stroom af wilt nemen.

Dit kan van een zonnepark in de buurt zijn, van een windmolen van een boer of van het dak van je sportclub. Het is maar net wat je zelf wilt. Opwekkers van stroom en afnemers van stroom worden op deze manier bij elkaar gebracht. Dit zorgt ervoor dat men gezamenlijk voor schone stroom zorgt. Zo komt het helemaal groen voor elkaar!

Zelf energie aanbieden

Heb je een dak vol liggen met zonnepanelen? Dan kan je ervoor kiezen om die stroom via Powerpeers te delen. Hiervoor krijg je een terugleveringsvergoeding. Hoeveel dat precies is kan je zien op je energiedashboard.

Stroom die je dus zelf niet gebruikt wordt zo gedeeld met andere klanten van dit bedrijf. Op deze manier wordt niet alleen Nederland groener maar wint iedereen hiermee.

Leveranciers vergelijken: