Vattenfall - Energievergelijker.net

Vattenfall

Dit bekende bedrijf staat voor zekerheid en klantvriendelijkheid. Ook hier heb je de mogelijkheid om je energie voor enkele jaren vast te zetten. Zo betaal je nooit te veel en je hoeft je ook niet druk te maken om alles weer te moeten regelen voor een overstap.

 

Groene stroom en gas

Bij Vattenval bieden ze niet alleen groene stroom aan. Ze vinden de aarde zo belangrijk dat ze om die reden ook groen gas aanbieden. Ze doen dit in een vorm van 90 % aardgas en 10 % groen gas. Dit groene gas wordt gemaakt van natuurlijk afval. Het wordt gewonnen uit slib, gft-afval en mest.

 

Alle afvalstromen die hiervoor worden gebruikt staan onder hele strenge duurzaamheidseisen. Kies je voor groen gas dan zorg je ervoor dat de afvalberg aanzienlijk kleiner wordt. Zo draag je bij aan duurzaamheid.

 

De groene stroom die Vattenfall aanbiedt wordt gewonnen uit water, wind en zon. Als je wilt weten waar jouw stroom vandaan komt kan je dat precies volgen via het stroometiket. Zo weet je precies waar je aan toe bent en draag je bij aan het milieu.

 

Fossielvrij leven

Bij Vattenfall staat duurzaamheid dus hoog aangeschreven. Omdat ze dit graag uit willen dragen hebben ze beloningen voor klanten die er hetzelfde instaan. Als het milieu belangrijk voor je is kan je niet anders dan energie afnemen bij dit bedrijf.

 

Zo weet je zeker dat je goed bezig bent en je portemonnee zal je ook dankbaar zijn. Energiebewust bezig zijn heeft in dit geval dus meerdere voordelen.

Leveranciers vergelijken: